Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tippek az otthoni alkalmazás használatához

Otthoni/Távolléti mód – Az alkalmazás kezdőképernyőjének alsó menüjében válaszd a Fiók lehetőséget! Ezután válaszd az Otthon/Távol módot. Válaszd ki az összes kamerát, amelyet hozzá szeretnél adni az Otthon/Távol módhoz. Ha az „Otthon” lehetőséget választottad, akkor ezekről a kamerákról nem érkeznek riasztási értesítések, amíg otthon vagy. Ha a „Távol” lehetőséget választottad, ezek a kamerák figyelmeztető értesítéseket küldenek, amikor távol vagy! Ennyire egyszerű! Csakúgy, mint egy otthoni biztonsági rendszer.

Ütemezés – Tartsd be a menetrendet! A kamera beállításaiban beállíthatod, hogy mikor kapcsoljon be vagy ki. Beállíthatod, hogy kikapcsoljon, amíg otthon vagy, és BE, amíg távol vagy. Hasonló az Otthon/Távol módhoz, de a kamerák ténylegesen a kívánt időpontban kapcsolnak BE/KI.

Pin/BioMetric Security – Állíts be pin vagy biometrikus biztonságot minden egyes kamerához. Lényegében jelszóval védheted kamerád élő adásait. Ez azoknak lehet hasznos, akik megosztják alkalmazásukat családjukkal és barátaikkal, de csak bizonyos kamerákhoz szeretnének hozzáférést biztosítani számukra.

Oszd meg családoddal és barátaiddal – terjeszd a szeretetet! Adj korlátozott hozzáférést a fiókhoz családodnak és barátaidnak. Bármikor eltávolíthatsz mindenkit, akivel megosztottad az alkalmazást. Te irányítod!

Csatlakozz az Alexához vagy a Google -hoz – A „Fiók” menüben megtalálod az intelligens integrációkat is. Itt csatlakoztathatod az Alexát vagy a Google-t a fiókodhoz. Használd ki az otthoni asszisztens számos előnyét, amely segít a kamerák és a biztonság felügyeletében.

Gyors keresés a figyelmeztetések között – Nemrég egyszerűsítettük az alkalmazást, és központosítottuk a tevékenységből származó figyelmeztetések helyét. Az alsó menüben válaszd a Tevékenység lehetőséget. Szűrhet különböző kamerákon, különböző típusú tevékenységeken, vagy akár a tevékenység dátumán. Gyorsan kereshetsz és találhatsz a keresett riasztási tevékenységre.