Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Pár szóban szeretném bemutatni webáruházunkat, ami 2018-ben kezdte meg működését. Csapatunk elektronikai, és vagyonvédelmi - biztonság technikai készülékek forgalmazásával foglalkozik. Termékeinket minden esetben a gyártótól szerezzük be, ami a lehető legalacsonyabb ár mellett garantálja a készülékek minőségét is.

A YI egy nemzetközi márka, amely a videoképalkotási és látástechnológiák kutatására és fejlesztésére összpontosít. A YI több mint 150 szabadalmaztatott technológiával rendelkezik a fejlett számítógépes algoritmusok, a mélytanulás, a mikro adatközpontok hálózata és a vezetéstámogató algoritmusok terén világszerte. 2014-es indulása óta a YI számos rangos díjat nyert el a világ minden táján az egyének és a vállalkozások számára kínált praktikus és megfizethető intelligens technológiai megoldásaiért.

A vásárlás során lehetőség van többféle fizetési mód közül is választani, és mindezt könnyedén, kényelmesen mindenki megteheti saját otthonából, munkahelyéről.

Legfontosabb szempontnak azt tartjuk, hogy minden vásárlónk elégedett legyen. Ezért törekszünk arra, hogy vásárlóink minden információt megkapjanak a termékeinkkel kapcsolatban. A megfelelő információ nyújtás érdekében weboldalunkon online ügyfélszolgálat üzemel, valamint e-mailban, és telefonon keresztül is készséggel nyújtunk segítséget.